Festival Nosaltres Maresme (2020)

Vull compartir amb tots vosaltres una experiència poètica inoblidable que vaig tenir l’honor de viure l’any 2020. En el marc del prestigiós Festival Nosaltres del Maresme, vaig ser convidat a recitar juntament amb dues figures excepcionals: Chantal Poch i Laia M. Llobera. Aquesta trobada poètica va ser una oportunitat única per a explorar les nostres veus i unir-les en un diàleg poètic vibrant.

Durant aquesta memorable ocasió, vam compartir l’escenari i vam oferir al públic una experiència multisensorial i emotiva. Les nostres veus es van fusionar, creant una harmonia poètica que va captivar a tots els assistents. Va ser un moment màgic en què les paraules van prendre vida i van omplir l’espai amb la seva energia.

Jo, en particular, vaig tenir l’oportunitat de presentar una obra inèdita anomenada «Poema Permanent». Aquest poema, creat exclusivament per al Festival, va ser un testimoni autèntic del meu jo, tot jugant amb el contrast de la permanència en el nom i la fugacitat de l’esdeveniment.

La presència de Chantal Poch i Laia M. Llobera en aquest recital va ser un autèntic privilegi. La seva habilitat poètica i la seva passió per l’art van enriquir l’experiència compartida. Vam poder apreciar la diversitat de les seves veus, els seus estils únics i les seves propostes poètiques singulars.

El Festival Nosaltres del Maresme va ser l’escenari perfecte per a aquesta trobada. Va ser un esdeveniment que va celebrar la diversitat i la riquesa de la poesia contemporània, oferint una plataforma perquè les veus poètiques més destacades puguin brillar.

Aquesta experiència m’ha marcat profundament com a poeta i m’ha motivat a continuar explorant els límits de la meva expressió artística. Vaig descobrir la força de la col·laboració poètica i la importància de compartir amb altres artistes i públics els meus escrits més personals.

A l’esdeviment també hi col·laborà la sempre omnipresent Llibreria Dòria.