Festival Poesia Jove de Gandia (2019)

Una generació poètica en plena ebullició

Després de resultar guanyadors del Premi Salvador Iborra, la majoria vam posar rumb al novedós Festival de Poesia Jove de Gandia. Aquest esdeveniment va ser una oportunitat única per connectar amb altres poetes de talent arreu del territori i compartir riures i creacions. De fet, vam fer el mateix que havíem començat a fer ja a la residència del Certamen.

Durant el festival, vaig tenir l’honor de conèixer la poeta Maria Josep Escrivà, una figura fascinant i talentosa del món de la poesia. La seva presència va ser inspiradora i va afegir una dimensió única a l’esdeveniment. Vaig tenir la sort de poder intercanviar idees, experiències i perspectives amb altres poetes com Joan Deusa, Laia M. Llobera, Sandra Denmark i molts altres noms destacats d’aquella generació.


Aquella nit, els versos van omplir l’aire i la passió per la paraula escrita va ser palpable en cada lletra. Des dels primers moments del festival, va quedar clar que érem part d’una generació poètica excepcionalment prolífica. Les nostres obres van reflectir la nostra autenticitat, la nostra passió i la nostra capacitat per explorar les fronteres de l’expressió artística. Va ser un privilegi formar part d’aquesta comunitat de poetes joves i veure com les nostres veus es convertien en un cor que ressonava a tot arreu.