La poesia sempre ha estat un terreny fèrtil per a la creativitat i l’expressió personal. Al llarg dels anys, poetes de tot el món han buscat noves formes d’expressió per trencar les barreres establertes i donar veu a les seves visions més audaces. En aquest context, al 2021, va néixer una plaquette poètica que va captar l’atenció dels amants de la paraula: «Quaderns d’Hiperpoesia 1. Superpòsit».

Una plaquette és una publicació de mida petita que es fa servir principalment per difondre obres literàries de curta extensió com ara poemes o contes.

You may also like

Fragments de suïcidi
A través d’aquesta experiència audiovisual vaig aconseguir trencar, encara que fos mínimament, amb la dominància de l’autoajuda com a eix central de la creació, tot inspirant a moltes altres veus.
Antologia Bastarda (2ª edició)
L’Antologia Bastarda es consolida com un projecte singular de crítica-obra i obra-crítica, a més de convertir-se en un nou estil de creació.
Elquenòvol (Data Poetry)
Oulipó (literatura potencial) en format pàgina web, poema quíntuple a partir de la combinació de bases de dades i un manifest que carregava contra el sistema de premis literaris.
POEMOT
Explorant l’immensitat de la creativitat enmig de la pandèmia: POEMOT, un viatge brechtià i surrealista de 10 metres de poesia i art.
Antologia Bastarda
Literatura d’Instagram portada al lloc on pertany però convertida en poesia de debò. No-poemes que havien sigut publicats a llibres, la naturalesa real dels quals era Internet.
Bressol d'estiu
«Bressol d’Estiu» és un testimoni vibrant de la naturalesa del joc i la diversió en la poesia.
Amb què es paguen els poemes?
"Amb què es paguen els poemes" és una tirada de 3 peces audiovisuals de l'antidiscurs poètic. Una d'elles va guanyar el premi Marta Pessarrodona de poesia.
Quadern d’Hiperpoesia 2: Vós és teu Carrer Gant tot!
«Vós és teu Carrer Gant tot!» és el segon número dels Quaderns d’Hiperpoesia, una col·lecció de plaquettes poètiques que redefineixen els límits de la creativitat literària.
Poesia audiovisual generada amb IA, amb Laia M. Llobera
Aquest projecte no només ens ofereix una nova perspectiva sobre la intersecció entre tecnologia i art, sinó que també posa en relleu el paper de la intel·ligència artificial com a col·laboradora creativa i com a eina de perfecció del resultat.
Back to Top