Gravació, guió i edició de peça audiovisual per a l'esdeveniment de la Organització de les Nacions Unides (ONU): Barcelona #OceanDecade.

You may also like

Expediente: 25.31.06
Guió per a peça audiovisual en el marc de la campanya de Nadal durant la pandèmia de la COVID-19. Comunicació Corporativa de la consultora Mind The Gap.
Continuidad y discontinuidad
Guió per a peça audiovisual amb la nova línia comunicativa de la consultora Mind the Gap durant la pandèmia de la COVID-19.
Identitat Visual Platoniq Sant Joan
Disseny gràfic de la identitat visual de Platoniq a xarxes amb motiu de la festivitat de Sant Joan.
Asamblea Mundial Ciutadana sobre els Oceans
El 8 d'abril del 2024 es va celebrar a Barcelona el primer pilot d'Assemblea Mundial Ciutadana sobre els Oceans, en el marc de l'esdeveniment #OceanDecade24 de l'ONU.
Táctica y Estrategia
Guió per a peça audiovisual i artística de presentació del model de Reactivació Accelerada del Negoci by Mind The Gap Team.
Hesperia World Summit 2019
Guionització de peces audiovisuals, monòleg de Late Night Show i Ted Talks dels nous valors de rellançament de marca Hesperia. 
Neo-sindicalismo de plataforma
Guió i edició de la peça "Neo-sindicalismo de plataforma" per a la Fundació Platoniq.
Què és Reviu?
Planificació i grabació d'spot per a la plataforma de ressenyes de pisos "Reviu", de l'Institut de Recerca Urbana de Barcelona.
Campanya Europees "Salud (mental) democrática"
Guió, grabació i edició de la campanya "Salud (mental) democrática" per a les Eleccions Europees del 9 de juny de 2024.
Esto no es un reel
Guió per a peça audiovisual de recopilació dels projectes d'èxit a Mind The Gap. Comunicació corporativa de consultoria. 
Back to Top