El camí cap a la creació artística sovint és un viatge sense cap tipus de planificació. En el meu cas, vaig iniciar el meu periple en el món del videopoema a través d’una troballa sorprenent: la compra d’un dispositiu que combinava l’impuls magnètic amb la música.

Així va néixer «l’aigua és un joc que fa brollar», el videopoema que va guanyar el prestigiós premi de poesia Marta Pessarrodona de Terrassa.

Aquesta eina em permetia tocar tot d’objectes conductors de corrent magnètic per a generar sons únics i fascinants.

Després, a mesura que seguia experimentant amb la producció de sons, vaig començar a explorar altres objectes i discursos.

You may also like

Antologia Bastarda (2ª edició)
L’Antologia Bastarda es consolida com un projecte singular de crítica-obra i obra-crítica, a més de convertir-se en un nou estil de creació.
Bressol d'estiu
«Bressol d’Estiu» és un testimoni vibrant de la naturalesa del joc i la diversió en la poesia.
Elquenòvol (Data Poetry)
Oulipó (literatura potencial) en format pàgina web, poema quíntuple a partir de la combinació de bases de dades i un manifest que carregava contra el sistema de premis literaris.
Quadern d’Hiperpoesia 2: Vós és teu Carrer Gant tot!
«Vós és teu Carrer Gant tot!» és el segon número dels Quaderns d’Hiperpoesia, una col·lecció de plaquettes poètiques que redefineixen els límits de la creativitat literària.
POEMOT
Explorant l’immensitat de la creativitat enmig de la pandèmia: POEMOT, un viatge brechtià i surrealista de 10 metres de poesia i art.
Antologia Bastarda
Literatura d’Instagram portada al lloc on pertany però convertida en poesia de debò. No-poemes que havien sigut publicats a llibres, la naturalesa real dels quals era Internet.
Poesia audiovisual generada amb IA, amb Laia M. Llobera
Aquest projecte no només ens ofereix una nova perspectiva sobre la intersecció entre tecnologia i art, sinó que també posa en relleu el paper de la intel·ligència artificial com a col·laboradora creativa i com a eina de perfecció del resultat.
Quadern d’Hiperpoesia 1: Superpòsit
Basant-se en la crítica i la sàtira, «Quaderns d’Hiperpoesia 1. Superpòsit» s’endinsa en un territori poc explorat de la poesia actual.
Fragments de suïcidi
A través d’aquesta experiència audiovisual vaig aconseguir trencar, encara que fos mínimament, amb la dominància de l’autoajuda com a eix central de la creació, tot inspirant a moltes altres veus.
Back to Top