POEMOT, un viatge brechtià i surrealista de 10 metres de poesia i art.​​​​​​​
En temps d’incertesa i confinament, molts artistes vam trobar temps il·limitat per a centrar-nos en les nostres obres, creant expressions úniques i nous formats que enriquien la cultura. 

Durant l’any 2021 vaig crear una obra monumental que enfrontava les convencions i desafiava els límits de l’art i la poesia: el POEMOT.

Timelapse del procés de creació del POEMOT. 

Quan pensem en el POEMOT, hem d’imaginar un poema que s’estén al llarg de 10 metres de paper, amb un contingut a cavall entre la poesia surrealista i el teatre brechtià. Una fusió artística que combina tècniques de dibuix, collage i gravat.​​​​​​​ El POEMOT és una obra que no només destaca per la seva grandària, sinó també per la seva singularitat. No hi ha cap altre poema gravat en un rotllo de paper de 10 metres de llarg enlloc del món, una fita que el converteix, per definició, en una obra d’arts visuals.

Amb motiu de l’exposició de l’obra Poemot a la Biblioteca Ernest Lluch de Vilassar de Mar, Manel Ferrer entrevista el poeta Adrián Salcedo a Ona Maresme.

You may also like

Amb què es paguen els poemes?
"Amb què es paguen els poemes" és una tirada de 3 peces audiovisuals de l'antidiscurs poètic. Una d'elles va guanyar el premi Marta Pessarrodona de poesia.
Elquenòvol (Data Poetry)
Oulipó (literatura potencial) en format pàgina web, poema quíntuple a partir de la combinació de bases de dades i un manifest que carregava contra el sistema de premis literaris.
Quadern d’Hiperpoesia 1: Superpòsit
Basant-se en la crítica i la sàtira, «Quaderns d’Hiperpoesia 1. Superpòsit» s’endinsa en un territori poc explorat de la poesia actual.
Poesia audiovisual generada amb IA, amb Laia M. Llobera
Aquest projecte no només ens ofereix una nova perspectiva sobre la intersecció entre tecnologia i art, sinó que també posa en relleu el paper de la intel·ligència artificial com a col·laboradora creativa i com a eina de perfecció del resultat.
Fragments de suïcidi
A través d’aquesta experiència audiovisual vaig aconseguir trencar, encara que fos mínimament, amb la dominància de l’autoajuda com a eix central de la creació, tot inspirant a moltes altres veus.
Bressol d'estiu
«Bressol d’Estiu» és un testimoni vibrant de la naturalesa del joc i la diversió en la poesia.
Antologia Bastarda (2ª edició)
L’Antologia Bastarda es consolida com un projecte singular de crítica-obra i obra-crítica, a més de convertir-se en un nou estil de creació.
Quadern d’Hiperpoesia 2: Vós és teu Carrer Gant tot!
«Vós és teu Carrer Gant tot!» és el segon número dels Quaderns d’Hiperpoesia, una col·lecció de plaquettes poètiques que redefineixen els límits de la creativitat literària.
Antologia Bastarda
Literatura d’Instagram portada al lloc on pertany però convertida en poesia de debò. No-poemes que havien sigut publicats a llibres, la naturalesa real dels quals era Internet.
Back to Top